Slide background
Slide background
Slide background

Over mezelf

Wie ben ik?

Al van jongs af aan verdiep ik me in gezondheid en de mogelijkheden die wij hebben om aan onze gezondheid te werken, zowel op regulier als op natuurgeneeskundig gebied.

Toen ik in aanraking kwam met de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) was ik onder de indruk van de heldere en doeltreffende ziens- en werkwijze. Het maakte mij nieuwsgierig zodat ik naast mijn werk als cardiologisch verpleegkundige de 3-jarige HBO-opleiding voor VoetreflexPlusTM therapie ben gaan volgen. Inmiddels ben ik afgestudeerd VoetreflexPlustherapeutTM en acupuncturist in opleiding.

Een klacht is een signaal dat er iets uit balans is, fysiek, geestelijken/of emotioneel. Ik streef ernaar om mensen te helpen inzicht te krijgen met behulp van reflexologie en/of acupunctuur het lichaam te stimuleren blokkades op te heffen in hun weg naar meer welzijn en vitaliteit.

Aandacht en tijd zijn voor mij hierbij belangrijk.

Ik ben BIG-geregistreerd en lid van de beroepsvereniging VBAG waardoor ik verplicht jaarlijks bij- en nascholingen volg. Hiermee voldoe ik aan de eisen van de zorgverzekeraars en kunnen mijn behandelingen vergoed worden via de aanvullende verzekering.

Natuurgeneeskundige therapie

Bij mijn behandelingen werk ik volgens de principes van de natuurgeneeskunde:

  • Zelfherstel
  • Gezondheidsbevordering
  • Afvalstoffen en ontgifting
  • Minimale interventie
  • Behandeling van de ''hele mens''
  • Samenwerking behandelaar/behandelde

Met gerichte massage en/of een combinatie van massage en acupunctuur kun je heel veel bereiken op een natuurlijke wijze.

Beediging UtrechtTrots kan ik vertellen dat ik in Utrecht onlangs beëdigd ben als professional in de complementaire (aanvullende) gezondheidszorg!!

Neem This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met me op voor meer info.